Hoe krijg ik hulp van Fly By Wire?

Je kunt ons altijd bereiken via "? Can we help?" (rechtsonder op dit scherm), via mail aan support@fbw.be of telefonisch +3250969600

In Windows 10 en hoger vind je Quick Assist terug.
Ons support team geeft jou een code die je invult voor hulp op afstand.

Quick Assist Windows

Vind je Quick Assist niet terug of werk je met Apple of Linux, klik dan op 'Request Remote Support' hieronder.

Vraag hulp op afstand
Fly By Wire ticketing systeem

Log in op onze helpdesk tool om een ticket aan te maken of te raadplegen.
Als klant vind je hier ook een aantal praktische artikels onder FAQ.

Contacteer ons voor hulp

Fly By Wire bvba
Diksmuidse Heerweg 22.0001
B-8200 Brugge

+32 50 96 96 00 - info@fbw.be

Laatst gewijzigd 12/3/24